1702330074 1
                       
OPRET NY BRUGER! .
4 Korte Film Anmeldelser..
- skrevet af Daniel
d. 28/07/2004 kl. 23:50
Læst 28 gange.


Film: The Passion Of The Christ
Denne film omhandler de sidste tolv timer inden Jesus blev korsfæstet.
Disse tolv timer har man klemt ned på ca. to timers SM, hvor Jesus konstant får tæsk med pisk eller andre spøjse genstande.
Udover disse pisk er der dog lige samlet ti minutter, hvor Jesus straf skal vælges, over to gange. Begge gange start den samme underlige præst og ønsker ham korsfæstet.
Denne præst for endelig sin vilje et godt stykke inde i filmen, og Jesus får nu tæsk, mens han skal bære på sit kors... de sidste 10 min handling skal man næsten selv se, da det må være klimaks i filmen.

Pænt sagt: Absolut kedelig, hungrer man dog efter SM, vil jeg gå ud fra det er en fantastisk film.

Bedømmelse: Partypoolen


Film: The Girl Next Door
Dette er en komisk film der handler om tre venner, hvoraf den ene en dag kigger ind hos den flotte nyindflyttede nabo pige, der står topløs.
Dette udløser at, de får øjenen op for hinanden.. der er dog et problem.
Hun er pornostjerne, og hendes manager, er absolut ikke med på ideen om at hun skal droppe sit job fremfor kærligheden, hvilket resultarer i et komisk drama, som indeblander, tyveri, penge, vold og kærlighed.

Kort sagt: Meget underholdende film, hvor der sker lidt af vært.

Bedømmelse: Partypoolen


Film: The Whole Ten Yards
The Whole Ten Yards, er en toer til filmen The Whole Nine Yards, og indeholder
derfor stadig Jimmy, som er den sindssyge lejemorder og Oz, som er tandlæge, samt deres to koner. Det starter med at Oz"s kone bliver kidnappet, derfor opsøger Oz, Jimmy, for at få hans hjælp med at få hende tilbage, Jimmy som stadig har kontakt til Oz kone (eftersom det var hans kone i den første film), er dog ikke meget for at hjælpe, men beslutter sig alligevel, efter lidt overtalelse fra hans kone.
Herfra starter den store kamp, for at få Oz"s kone skaffet tilbage...

Kort sagt: Meget god (action?) film, gør den endnu bedre hvis man har set den første.

Bedømmelse: Partypoolen


Film: Starsky And Hutch
Dette er også en komisk film, med både Ben Stiller (Startsky) og Owen Wilsen (Hutch), som spiller to klodsede betjente, som absolut ikke kan finde ud af at gøre noget som helst politi relateret ordentligt, Hutch vælger at bekæmpe de kriminelle med kriminalitet og stikkere, hvorimod Starsky ikke benytter sig af disse lumske metoder.
De to betjente arbejder vær for sig, indtil de kommer en sag om en myrdet mand, som politichefen helt klart mener de to vil kunne håndtere...
Sagen er dog meget større end et mord, og ender ud i den helt store kokain sag, som de to prøver at opklare, trods de pga. af deres klodsethed bliver suspenderet, halvvejs inde i denne store sag...

Kort sagt: Super god komisk action film, der dog bliver endnu bedre ved at have Ben Stiller og Owen Wilsen i hovedrollerne.

Bedømmelse: Partypoolen
HUSK: 10 Januar 2008 - 13 Januar 2008, holder Stefan fødselsdagslan endnu engang! Se mere på PPLan siden