1664786798 2
                       
OPRET NY BRUGER! .
Billig Nytårs hat!
- skrevet af Daniel
d. 04/06/2004 kl. 11:19
Læst 11 gange.


Da du nu er nytår, hvor man selvfølgelig skal lave nytårs løjer og fyre for flere tusind kroner af.
Ja så må man jo finde et sted at spare, og dette sted har jeg fundet, under maden plejer man som regel at have en festlig hat på, og sådan koster jo hvis den skal være bare en smule speciel og ikke skal lige alle de andres.
Derfor har jeg lavet en lille guide til hvordan man laver sin helt egen specielle genbrugs nytårshat.

1.Start med at finde noget klisterbånd og alt de nytårs krudt frem. (Eller bare en kasse heksehyl, so m vist)2. Herefter begynder du at sætte alt krudtet fast på et langt stykke klisterbånd, som vist herunder.3. Hvis man har et ligeså stort hoved som mig, bliver man nød til at lave flere små som man sætter sammen med klisterbånd til sidste.4. Når man har gjort det sætter man de to ender man får sammen så det danner en ring.5. Til sidst skal man have lavet en skygge til sin hat, det gør man på samme måde som med hatten, denne gang laver man et stykke der har en længde på omkring 15 cm, som man klistrer på hatten.6. Så er hatten klar til brug, og man kan blive ligeså fin og flot som mig :D

Så kan man altid brænde hatten af når man ikke gider have den mere, hvilket jeg allerede var efter 5 min, det lortet ikke ville holde sig sammen, dog nåede jeg lige at tage nogle billeder af hatten i brug.
God fornøjelse med at lave en rigtig nytårs hat og godt nytår til jer alle.


(Om jeg kedede mig? :P)
HUSK: 10 Januar 2008 - 13 Januar 2008, holder Stefan fødselsdagslan endnu engang! Se mere på PPLan siden