1702330207 1
                       
OPRET NY BRUGER! .
Nytårs løjer
- skrevet af Daniel
d. 04/06/2004 kl. 11:19
Læst 27 gange.


Ja, løjer. De fleste kender selvfølgelig de gode gamle nytårsløjer, med en hundelort i en avis, som man sætter ild til, eller bare at sprøjte noget barberskum med ”godt nytår” og andre små beskeder. Men de to løjer var jo også meget engang, men de fleste kender den med hundelorten og vil derfor aldrig hoppe på den i håb om at slukke den, og barberskum tager ingen tid at få væk igen, og er derfor væk når man vågner næste dag.
Derfor skal der findes på nogle nye løjer!

Jamen, hvorfor har han markeret løjer med fedt og sat udråbstegn bagefter?

Jo, det har jeg gjort fordi jeg mener løjer. At sprænge postkasser, skilte, drivhuse osv. i luften er ikke nytårsløjer, det er hærværk!

Derfor fandt vi på nogle nye løjer dette nytår.


Den første er meget god, og kræver kun at man tør råbe lidt, og gider løbe nogle meter.

Det går nemlig ud på, at når man ser nogle der er i gang med at smadre en postkasse eller en anden ting, skal man vente til lortet er sprunget, og her begynder det sjove. Så råber man alt hvad man kan ”Hvad fanden er det I har gang i?!”, hvor efter man begynder at løbe efter dem som sprang et eller andet i stykker.

Og her sker det samme vær gang, de drøner af sted i en helvedes fart, og stopper ikke med at løbe før de er nået 2-3 km væk :D (OBS: Du kan sagtens være så uheldig at de lammetæver dig)

En anden nytårs løj kunne være at finde sig en umbraconøgle og bytte rundt på vejskiltene, hvor der nok vil være nogle stive personer eller taxachauffører, der vil stå og undre sig over vejen er flyttet.

Det er måske lidt synd for kommune arbejderne, men så har de noget at lave efter nytår, nu hvor de ikke kan slå græs, og alligevel skal vidt omkring for at salte.

Og så kan man jo altid bruge sin barberskum til at sprøjte op under håndtagene på biler, det er lidt sjovere da folk først opdager det når de er i gang med at åbne bilen :D
Skrevet bare for at skrive noget, og for at PartyPoolen ikke skal gå helt død.
HUSK: 10 Januar 2008 - 13 Januar 2008, holder Stefan fødselsdagslan endnu engang! Se mere på PPLan siden