1669928072 5
                       
OPRET NY BRUGER! .
Sælens tur på slagmarken.
- skrevet af Rasmus_lj og Daniel
d. 04/06/2004 kl. 11:19
Læst 4 gange.


Sælen måtte give op over for de hårde kampe der stadig brager løs i Irak.Øverstkommanderende på Sælen, Kaptajn Poul Jensens beretning om den dramatiske tur:

Det startede med at vi var på var på patrulje.

Vi kommer sejlende ca. 30 meter fra land og ser så den her lille islamisk, fontementalistiske terrorist sandneger unge der kaster sten i vandet, og vi er jo straks klar over at noget er galt, det er jo ikke normalt at en dreng kaster sten i vandet. Men inden vi når og pløkke den lille møg unge, kaster han selvfølgelig en smutter som slår ca. 23 smut, rammer os hårdt og slår hul i skroget på ubåden. Vi troede bare vi skulle her ned for at pløkke, ingen havde fortalt os om faren for smut sten, det var vi jo slet ikke udrustet til.... denne form for svinske terrorist angreb kræver en meget højere uddannelse end man overhovedet kan få i Danmark.

Eftersom den lille neger unge både havde rytmesans og sniffet lim, var det intet problem for ham at lave endnu en fuldtræffer, denne gang ramte han min nye erhvervede sailor pibe fra 1960, som jeg købte samtidig med at jeg var færdig udannet som kaptajn.Min sailor pibe fløj ud af munden på mig, og landede lige præcis i det hul som ungen havde lavet med den første sten, derved blev hullet stoppet til og Sælen var reddet fra at ligge på havets bund i al evighed.

Troede vi, men en lille neger unge stod stadig på bredden, jeg så i min kikkert han skulle til at kaste en endnu større og skarperer sten, end de foregående, lige som han skulle til at kaste, lyder der i det fjerne en stemme "Ali Shakizay Nima Nesral Timonika, de sqal till badz" som på dansk betyder "Ali Shakizay Nima Nesral Timonika, du skal i bad", ungen tog tilløb lavede et ordentligt hop, og lavede hovedspring i sandet og forsvandt.

Det var Sælens redning, alt er i orden nu, vi har fået lavet hullet og er ved at tøffe hjemad, eftersom vi ikke skal møde flere af deres højt trænede islamiske, fontementalistiske terrorist sandnegere, vi har allerede sejlet 30 km siden i torsdags, og i dag er det jo tirsdag så der vil ikke gå så lang tid for vi er hjemme i dejlige Danmark hvor der er ro og orden, og ingen som kaster med sten.

HUSK: 10 Januar 2008 - 13 Januar 2008, holder Stefan fødselsdagslan endnu engang! Se mere på PPLan siden